2021 Yılında Çıkacak (Beklediğimiz) MMORPG Oyunları
2021 Yılında Çıkacak (Beklediğimiz) MMORPG Oyunları
2021 yılı itibari ile çıkacak olan beklediğimiz MMORPG oyunları sizler için sıraladık. Ayrıca çıkacak oyunlar hakkındaki haberleri sitemizde bulabilirsiniz.

1. New World

New World, Amazon Game Studios tarafından 31 Ağustos 2021'de piyasaya sürülecek, çok oyunculu bir çevrimiçi rol yapma oyunudur. Sandbox MMORPG diyebileceğimiz özellikler taşıyan bir oyun kendisi. Oyun 2019 ve 2020 yıllarında betaları açılmış ve bir çok oyuncuyu kendine çekmiş bir oyun. Açıkcası 2021 de en çok beklediğim oyunlar arasında geliyor kendisi.

Oyun ücretli olacak ve hem Steam hemde resmi sitesinden yayınlanıyor olacak. Merak edenler için şöyle linki bırakıyorum;

Steam - Resmi Site

2. Lost Ark

Lost Ark, Tripod Studio ve Smilegate'in oyun geliştirme iştiraki Smilegate RPG tarafından geliştirilmiş çok oyunculu bir çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunudur. Kore bölgesinde 4 Aralık 2018'de tamamen piyasaya sürüldü.

Oyun 2021 yılında Amazon tarafından açılacak. Ancak şuanda yayınlanmış bir resmi site yada Steam sayfası yok oyunun. Bu yüzden link veremiyorum.

Lost Ark Rus Serverı - Amazon Games Link

3. Elyon (KR) - Playable classes trailer

Elyon, Krafton tarafından geliştirilen ve Kakao Games tarafından yayınlanan, yaklaşmakta olan devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunudur. Oyun, iki Realm, Vulpin ve Ontari arasındaki dinamik mücadeleye odaklandı ve oyuncuların hedefleme sistemi dışında çeşitli beceri kombinasyonları kullandı.

Resmi Site

4. Magic: Legends

Magic: The Gathering Multiverse'te geçen Çevrimiçi bir Aksiyon RYO olan Magic: Legends'ta bir Planeswalker ol. Antik güçler karanlıkta harekete geçti ve bu kötülükle savaşmak adına gereken gücü toplamak için Magic Multiverse'ün gezegenlerinde yürümek senin elinde.

Oyunun şuanda betası açıldı ve ilk testlere katıldım. Yakında videosunuda çekmeyi istiyorum ancak şunu söylemem gerek ciddi anlamda Optimizasyon sıkıntıları bulunmakta oyunda. İlerleyen günlerde detaylı bi anlatım, ilk bakış yapmayı düşünüyorum. Video ve içerikleri sitemizde bulabilirsiniz.

Epic Games - Resmi Site

5. Wild Terra 2: New Lands

Wild Terra 2: New Lands. Play your role in the life-filled medieval world controlled by players. Live on an inhabited territory or conquer New Continents in new seasons! MMORPG full of logically interconnected worked out little things that create a unique immersion and the spirit of adventure!

Steam

6. Chrono Odyssey

Chrono Odyssey, Güney Koreli stüdyo NPIXEL tarafından PC, Konsollar ve Mobil için planlanan yaklaşan bir Yeni Nesil Fantezi MMORPG'dir. Chrono Odyssey'in 2021'de teste girmesi ve 2022'de piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Resmi Site

7. Odin Valhalla Rising

Odin: Valhalla Rising, İskandinav mitolojisinin dünya görüşünü ve tarihini uyarlayan bir açık dünya MMORPG'sidir.

PC ve Mobil için Unreal Engine 4 ile oluşturulan oyun, Odin tanrısı tarafından yönetilen görkemli ve devasa salon Valhalla'daki destansı savaşlara odaklanacak.

Odin Valhalla Rising, Lionheart Studio tarafından geliştirildi ve dağıtımı Kakao Games tarafından yapılacak.

Resmi Site

8. Ember Sword

Ember Sword, platformlar arası, oyuncu merkezli, Oynaması Ücretsiz bir fantezi MMORPG'dir.

Bir karakter yaratın, bir ev bölgesi seçin ve aksiyon dolu sınıfsız dövüşte değerinizi kanıtlamak için gizemli dünyaya giriş yapın. Canavarları, patronları ve diğer oyuncuları alt edin veya dünyayı, yetenekli bir arıtıcı ve silah ve zırh ustası olarak adınızı duyuran barışçıl bir mal ve nadir toplayıcı olarak keşfedin.

Savaştan madenciliğe, balıkçılığa, ağaç kesimine ve daha fazlasına kadar yaptığınız her şey, becerilerinizin seviyesini yükseltir ve bu da yeni ilerlemelerin, artan verimliliğin veya yeni yeteneklerin kullanılmasını sağlar. Ama ne yapacağınız ve ne zaman yapacağınız tamamen size kalmış

Resmi Site

9. Corepunk

Corepunk, fantezi temalarını steampunk ile birleştiren Yapay Çekirdekten izometrik bir MMORPG'dir. Başlık, Unreal Engine teknolojisi kullanılarak 100'den fazla kişiden oluşan bir ekip tarafından yaklaşık altı yıl boyunca geliştirildi. Çabalarının sonucu, savaş sisi ve aralarından seçim yapabileceğiniz bir düzine kadar sınıfa sahip bir açık dünya MMORPG idi.

Resmi Site

10. Hytale

Hytale, Hypixel Studios tarafından yeni çıkacak bir sanal alan açık dünya ve rol yapma video oyunudur. Yapım, 2015 yılında Minecraft çok oyunculu sunucu Hypixel'in geliştiricileri tarafından, daha sonra stüdyoyu tamamen satın alan Riot Games'in finansmanı ve desteğiyle başladı.

Resmi Site

11. Ashes of Creation (Bonus)

Senelerdir bekliyoruz çıkmak bilmedi bu oyun. Bu senede çıkacak demişler koyalım dedim listeye ^^

Ashes of Creation, MMORPG deneyimine benzersiz bir yorum getiriyor. Dünya yapımız dinamiktir ve eylemlerinize tepki verecek şekilde inşa edilmiştir. Siz Verra dünyasını şekillendirirken şehirler yükselip alçalacak. Nüfuslar toplandıkça ve ihtiyaçları arttıkça görevler ve sırlar ortaya çıkacak. Dünyanın NPC yapısı gerçek zamanlı olarak kuruldukça, yeni gelişmelerin, nüfusların ve değişimin önünü açarak, yaratılmış olanı yok etme yeteneğine sahip olacaksınız. Siyasi çekişme ve entrika, deneyiminizin yapısında çok gerçek bir rol oynayacaktır. Durağan dünyaların günleri geride kaldı; değişim kalıcı olmak için burada!

Resmi Site

12. Project BBQ (Bonus 2)

Regnus gezegeninde geçen Mavi Protokol dünyası, Engram adlı gizemli bir ışıkla doludur. Bafaryalılar olarak bilinen eski bir uygarlık, efsanelerden ve hikayelerden başka bir şeye indirilmemiştir ve bir zamanlar gurur duyan şehirleri artık antik harap harabelerdir.

Resmi Site

13. Swords of Legends Online (Bonus 3)

Swords of Legends Online, sofistike savaş mekaniklerine ve Çin mitolojisine dayanan benzersiz bir hikayeye sahip nefes kesici bir fantezi dünyasında geçen bir aksiyon MMORPG'dir.

Steam

Böylece listemizin sonuna geldik. Bu tarz listeleri her sene yapıyor ayrıca sizlerin önerisine anketlerde sunuyoruz. Sitemizi takip etmeyi ve bu tarz listelere yön vermek isterseniz takip etmeyi unutmayın. Sonraki yazı ve listelerimizde görüşmek dileğiyle ^^

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://blog.umiteski.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!

Facebook Yorumları