2021 Yılında Çıkacak (Beklediğimiz) PC Oyunları
2021 Yılında Çıkacak (Beklediğimiz) PC Oyunları
2021 yılı itibari ile çıkacak olan beklediğimiz PC oyunları sizler için sıraladık. Ayrıca çıkacak oyunlar hakkındaki haberleri sitemizde bulabilirsiniz.

1. Crimson Desert

Crimson Desert, Pearl Abyss tarafından geliştirilen ve yayınlanan yeni bir açık dünya aksiyon macerasıdır ve 2021 kışında piyasaya sürülecektir.

Resmi Site

2. BIOMUTANT

Biomutant, İsveçli geliştirici Experiment 101 tarafından geliştirilen ve THQ Nordic tarafından yayınlanan yeni bir aksiyon rol yapma oyunudur. Oyun, Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için 25 Mayıs 2021'de piyasaya sürülecek.

Steam - Epic Games

3. Far Cry 6

Far Cry 6, Ubisoft Toronto tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayınlanan yeni bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Amazon Luna, Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S ve Stadia için Far Cry serisinin altıncı ana taksitidir. Oyun 2021'in ortalarında piyasaya sürülecek.

Epic Games - Resmi Site

4. RESIDENT EVIL 8: VILLAGE

Resident Evil Village veya Biohazard Village, Capcom tarafından geliştirilen ve yayınlanan, Resident Evil oyun serisinin yeni hayatta kalma-korku video oyunudur. Resident Evil serisinin sekizinci büyük oyunu ve Resident Evil 7: Biohazard'ın devam oyunudur.

Resmi Site

5. DEATHLOOP

Deathloop, Arkane Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan yeni bir aksiyon-macera oyunudur. Oyun, 14 Eylül 2021'de PlayStation 5 ve Windows için piyasaya sürülecek.

Resmi Site

6. Returnal

Returnal, Housemarque tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan üçüncü şahıs nişancı bilim kurgu video oyunudur. Oyun, 30 Nisan 2021'de PlayStation 5 için piyasaya sürülecek.

Resmi Site

7. Hood: Outlaws & Legends

Şiddetli, orta çağ dünyasında, yoğun PvPvE çok oyunculu soygunlarda rakip çeteleri alt edin. Görünmeyen hazineleri çalmak veya yüksek sesli ve acımasız dövüşlerle hükmetmek için gizlice hareket etmek, zor kazanılmış zenginliklerle yalnızca en iyiler kaçacaktır.

Steam - Epic Games

8. BACK 4 BLOOD

Back 4 Blood, Turtle Rock Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayınlanan yeni bir çok oyunculu hayatta kalma korku oyunudur. Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X / S için 12 Ekim 2021'de piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Steam - Resmi Site

9. TWELVE MINUTES

12 Minutes, Luis Antonio tarafından geliştirilen yeni bir macera oyunudur ve Microsoft Windows ile Xbox One için Annapurna Interactive tarafından yayınlanacaktır.

Steam - Resmi Site

10. Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West, Guerrilla Games tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan yeni bir aksiyon rol yapma oyunudur. PlayStation 4 ve PlayStation 5 için 2021'de bir süre piyasaya sürülecek. Horizon Zero Dawn'ın devamı niteliğinde.

Ps Market

11. Atomic Heart (Bonus)

Atomic Heart, Rus stüdyosu Mundfish tarafından geliştirilen ve yayınlanan yeni bir aksiyon rol yapma video oyunudur. Oyunun Microsoft Windows, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ve Series S ile Xbox One için piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Steam

Böylece listemizin sonuna geldik. Bu tarz listeleri her sene yapıyor ayrıca sizlerin önerisine anketlerde sunuyoruz. Sitemizi takip etmeyi ve bu tarz listelere yön vermek isterseniz takip etmeyi unutmayın. Sonraki yazı ve listelerimizde görüşmek dileğiyle ^^

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://blog.umiteski.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!

Facebook Yorumları