Küçüklüğümüzü Yiyip Bitiren Online Oyunlar
Küçüklüğümüzü Yiyip Bitiren Online Oyunlar
Küçükken başından kalkamadığımız hatta okula bile gidemediğimiz ve okula gitsek bile okuldan kaçıp arkadaşlarımızla internet cafe'de oynadığımız oyunları sizler için listeliyoruz.

1. Counter Strike 1.6

Listemizin 1. sırasına giren Counter Strike 1.6 internet cafe'ye gittiğimizde oynamayanı dövüyorlardı. Şaka bir yana hala çok oynayanı var.  Oyun FPS ve F2P(Bedava)'dir. Counter Strike Global Offensive'den çok daha kolay oynayışa sahip.   Oyuna başlayacaksanız uyarımızı veriyoruz. Bağımlılıktan da öte bir oyundur. Her saat oynayıp yemek bile yiyemeyebilirsiniz. 

2. Knight Online

Bu oyun için diyebileceğimiz tek şey +8 Raptor :). Bilenler bilir :) Müthiş Pvp ve pazarlığıyla bilenen bu oyun her internet cafe'de görebiliyorduk. Ve hala da binlerce oyuncu var.  Oyun F2P(Bedava) ve MMORPG tarzındadır. Bağımlısı Olacağınız Online Oyunlar'da da belirttiğim gibi bu oyundan para kazanmanın en iyi yeriydi. Eskiden araba parasına ve kira parasına hesaplarınızı satabiliyordunuz. Şimdi de kazanabilirsiniz fakat biraz para vermek zorunda kalıyorsunuz.   Biraz anılarımız debreşsin ve yüzümüz biraz da olsa gülsün istiyorum. 

Oyunu Steam ve Usko'dan indirip oynayabilirsiniz.

3. Metin 2

Ah o +9 Dolunay Kılıcı yok mu beni benden alıyor hele ki o sıkça gördüğümüz "Başaramadın". İnternet cafeler'in unutulmazıdır Metin 2.  Oyun F2P(Bedava) ve MMORPG tarzındadır. Hala binlerce kullanıcıya sahip. Uzun süre boyunca oynamasanız bile istemsizce arkadaş ortamında hemen başlayabiliyorsunuz. 

Oyunu indirmek için:  https://tr.metin2.gameforge.com/     

Pvp serverlarına girip'de oynayabilirsiniz.

4. Silkroad Online

Bu oyun harika skill efektleriyle ve eskiden server'a girebilmek için saatlerce beklemekle biliniyor. İnternet cafeler'de saatimiz bitene kadar server'a girmesini bekliyorduk :) Hala milyonlarca kullanıcı bu oyunu oynamakta. Oyun F2P(Bedava) ve MMORPG tarzındadır. Ve oyun botuyla meşhur :)

Bu arada söylemeden edemeyeceğim, oyunun yakın zamanda Türkiye sunucusuda açılmış bulunmakta. Gamegami olarak tüm oyun haklarını alarak Türkiye ye özel bir sunucu olarak açıldı.

Silkroad Online'ı indirmek için: https://silkroad.gamegami.com/

5. Cabal Online

Video'yu izlerseniz oyuna hemen başlayasınız geliyordur umarım :) Oyun müthiş skill efektleriyle ve oynayış stilleriyle biliniyor. Saatlerce başında yemek yemeden bile durabilirsiniz.  Oyun F2P(Bedava) ve MMORPG tarzındadır. Birkaç yıl önce Cabal 2 çıkmıştır. Cabal Online 'dan biraz daha yüksek grafik kalitesiyle çıkmıştır. Ve Cabal  Online'de Priest sınıfı yoktur. Cabal 2'de bulunmaktadır. Cabal 2 F2P(Bedava)'dır.

6. Ultima Online

Bu oyunu oynarsanız saatlerce başından kalkamayabilirsiniz. Kötü grafiklerine aldanmayın oynadınız mı bırakamazsınız.  Oyun F2P(Bedava) ve MMORPG tarzındadır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://blog.umiteski.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!

Facebook Yorumları