345 TL'ye Senelik Game Pass Ultimate Almak - Xbox
345 TL'ye Senelik Game Pass Ultimate Almak - Xbox
Game Pass de bildiğiniz üzere Senelik bir alım gerçekleştirilemiyor. Duyumlara göre fiyatınında zamnalancağı söylenmekte. Yapacağımız bir kaç işlem sonunda Senelik bir Game Pass nasıl alınır bunu göstereceğim. Umarım faydalı olur ^^

Selamlar Dostlar, Bugün faydalı olacağını düşündüğüm bir içerik ile karşınızdayım. Artan oyun fiyatlarından sonra, biz oyuncular için çok önemli bir platform ve paket olan GamePass, bir çok yeni ve kaliteli diyebileceğimiz oyuna ucuz bir şekilde erişimimize imkan sağlıyordu biliyorsunuz. Ancak senelik bir paket değil aylık olarak alabiliyorduk. Başlıktan da göreceğiniz üzere Xbox Game Pass i nasıl senelik alabilirsiniz bunu anlatacağım.

Bunu özellikle anlatıyor olucam çünkü Ge Force Now'ın yakın zamanda Gamepass ide sistemine dahil edeceği söylentileri çıkmaya başladı ve buda harika bir haber bizim için.

Diğer bir sebebiyse oyun fiyatlarının ve kurun bukadar arttığı bir dönemde Amazon Prime da dahil bir çok sistem ve oyun fiyat değişikliğine gitti biliyorsunuz. Haliyle yakın zamanda Game Pass de bu zamlardan nasibini alacak ve elde tutulur olan tek sistemimizinde zamla karşılaşması an meselesi. Tamda bu sebeble siz Dostlarıma tavsiyem en azından senelik bir paket alarak bu seneyi idare ettirmenize ön ayak olmak. Umarım herkes zamanında değerlendirebilir bunu.

Başlamadan Kısa Not: Baştan uyarıyım. Bunu yaparken anlık olarak bir Game Pass'inizin bulunmaması gerekiyor. Ben iptal edip gerçekleştirdim. Anlık üyeliğinizi iptal ederseniz para iadesi olarak kredi kartınıza geri dönüyor.

Şimdi hazırsanız hemen başlayalım;

1. Xbox Live Gold sayfasına gidiyoruz ve "Şimdi katılın"a tıklıyoruz.

2. "Teklifi Seçin" kısmının altında yazan 1 aylık aboneliği 3 aylık olarak değiştiriyoruz ve abone oluyoruz.

3. Sonra Microsoft hesabınıza girip "Abonelikler" kısmına giriyoruz. Sonrasında "Xbox Live Gold" aboneliğinin altındaki "Yönet" tuşuna tıklıyoruz.

4. "Yönet" kısmından "Yinelenen Ödemeyi Kapat" tuşuna tıklıyoruz.

Yinelenen ödemeyi kapattığımızdan emin olduktan sonra, 1. yaptığımız işleme geri dönüyoruz ve tekrardan 3 aylık Xbox Live Gold alıyoruz.

Xbox Live Gold'u 2. kez aldıktan sonra da tekrardan yinelenen ödemeyi kapatıyoruz.

Sonra yeniden 3 aylık alıyoruz ve yinelenen ödemeyi kapatıyoruz. Bu işlemi toplamda 4 kere yapmanız gerek. Yani toplamda 12 ay Xbox Live Gold'a sahip olacaksınız. Daha fazla almak isteseniz bile Xbox müsaade etmiyor. Önceden 3 yıllığa kadar alınabiliyordu. Şimdi en fazla 12 ay.

12 ay Xbox Live Gold'u aldıktan sonra, ilk attığım sayfanın en altına doğru bulunan "Gold'a yükseltin, Ultimate'e geçin" yazısının altında bulunan "DAHA FAZLA BİLGİ EDİNİN" tuşuna basıyoruz.

Sonrasında "Ultimate" seçeneğinin altında bulunan "Şimdi Katılın" tuşuna basıyoruz.

Xbox Ultimate'e abone olduktan sonra, işlemimiz tamamlanmış oluyor. Aldığımız 12 aylık "Xbox Live Gold" abonelikleri "Ultimate" e dönüşüyor. +1 ay da Xbox Game Pass Ultimate'imiz oluyor. Toplamda 13 ay 345 TL'ye Xbox Game Pass Ultimate sahibi oluyoruz.

Ek Bilgi: "Teklifin süresi 22 gün önce dolacak" yazıları, gelecek zammın habercisi olabilir. Eğer alacaksanız elinizi çabuk tutun derim. Bu yazıyı üyelik dolma süresi zanneden arkadaşlar olmuş. Üyeliğiniz olsa da olmasa da bu yazı çıkıyor arkadaşlar. Yüksek ihtimal zam gelecek.

Umarım faydalı olmuştur. Keyifli Oyunlar Dilerim ^^

Ümit'RecLast'Eski

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://blog.umiteski.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!

Facebook Yorumları